Navštíveno 1209x

prodám tyto ALU 15'' rozteč 4x114,3 střed. díra 57mm místy odřené od obrubníku (bouzel uz sem je tak koupil) cena 3500,- (gumy k nim už nemám) dohoda možná

ET tuším 35

09.01.2008, 12:18 |
P3RF3KT | Upraveno: 2008-01-09 12:19:11
kola jsou nově vyvážená
hezký kolesa, uplně si je dokážu představit v chromu :)
kdyby si je radsi vzal misto kecu :-DDD
Jak můžou být nově vyvážená, když jsou bez gum :))
taky to vyvážení trošku nepobírám :D

09.01.2008, 15:26 |
Kesam No to ze jsou vyvazena tak to me zarazi bez gum a jeste me zarazi ze pises odrena kola od obrubniku jak tak koukam tak koukam ze je to spise vykousane od obrubniku :)
tjn,jak můžou bejt vyvážená když tam nejsou gumy:D:D:Dtak ted jsi mě pobavil
tady sou nalepeny naky skurveny zavazi to je fuk ne cena stejna tak jako tak kua :-D hlavne uz bych se jich potreboval zbavit za to jak vypadaj bouzel nemuzu rikam ze uz sem je tak koupil ja sam sem je nikde nikdy ani neskrt

09.01.2008, 17:11 |
Kesam Hele to nechapes to je jedno kdyz se kolo obuje jako pneumatika tak se teprve vyvazuje aby to nehazelo :-)

09.01.2008, 18:08 |
BT4U lol, vyvážené kola bez gum jsem ještě neviděl...
A těch závažíček je tam taky požehnaně... :-O
to nereste vim ze se vyvazuje az kdyz je tam pneu ale nedavno sem tu videl samotny alu a taky tam bylo napsano kola jsou nove vyvazena tak sem to napsal taky a ted uz jen k prodeji OT kdyztak treba do mejlu :-))

09.01.2008, 18:56 |
Newman | Upraveno: 2008-01-09 19:01:01
no a vzhledem k tomu, ze tech zavazi tam je docela pasek, tak ty pneu byly totalne sisaty a nebo . . .
to nevim co s tim bylo to sem neresil ale kola křivý nejsou jestli si myslel tohle

10.01.2008, 17:37 |
gizmi Puvodne jsem chtel mlcet hned na zacatku a ukociroval to..ted koukam ze tu je OT tolik ze uz je to fuk.. kola jsem mel ta sama na facku a kupoval jsem nova. Jsou to nejlevnejsi hliniky co si clovek jako nove muze koupit, dovazi ATU. Ja je tenkrat koupil jako novinku jeste v Nemecku.. Jinak pomerne dost vydrzi (moc jsem od nich tenkrat necekal)
K tvym: tolik zavazicek naznacuje ze kolo bylo nakopnute, nebo totalne sisata guma (nepravdepodobne) A to same chtel rict Newman.. Na tvou obhajobu je to prijatelna prodejni cena (presne polovina co stoji nova)
Sorry za další OT, ale pokud je tam těch závaží 9 (jsou vidět), tak to nenaznačuje celkem nic. Jsou to ZN závaží a každé má 5g tj. 45g. Pokud by se to vyvažovalo na rantl, bylo by to o 15-20g méně. A 25-30g je celkem běžný vývažek i u nového kola i pneu. Taková hrůzně vypadající řada je u hliníků, kde se vyvažuje 5 i více cm od kraje disku docela normální. Pokud by se vyvažovalo starým dobrým Pb, bylo by to třetinové.
gizmi: vim co to je za ALU proto je davam tak levne po dohode bych je pustil i za 3k.
rapalla: děkuji ti :-))
jj za ty penize neni co resit i plechy budou stat vic !
dekuji :-)) tak to uz aby ste je nekdo vzal :-)))))))
P3RF3KT : už si prodal kola a nebo pořád ještě nic ?